Termeni și Condiții

Introducere

Vă mulțumim că ați ales să utilizați serviciile oferite de https://aqua-vista-rentals.com. Accesarea și utilizarea site-ului nostru sunt guvernate de Termenii și Condițiile descrise în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții înainte de a folosi site-ul.

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu termenii, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Utilizarea Site-ului

Site-ul https://aqua-vista-rentals.com este destinat exclusiv utilizării personale și non-comerciale. Conținutul publicat pe site, inclusiv textele, grafica, codul sursă, fotografii și informațiile, sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea https://aqua-vista-rentals.com sau a licențiatorilor săi.

Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului sunt deținute de https://aqua-vista-rentals.com sau de furnizorii săi de licențe. Nu aveți voie să reproduceți, distribuiți, transmiteți, modificați sau utilizați conținutul site-ului fără consimțământul expres scris al proprietarilor de drept.

Limitarea Răspunderii

https://aqua-vista-rentals.com nu garantează exactitatea, completitudinea sau utilitatea informațiilor disponibile pe acest site și nu va fi răspunzător pentru erori, omisiuni sau rezultatele obținute din utilizarea acestor informații.

Modificări ale Termenilor

https://aqua-vista-rentals.com își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții la orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru orice modificări.

Jurisdicție

Orice dispută legată de acești termeni și condiții va fi guvernată și interpretată conform legislației române, iar părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Contact

Dacă aveți întrebări sau solicitări legate de Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site.

Prin utilizarea site-ului https://aqua-vista-rentals.com, vă asumați acceptarea acestor termeni și condiții în forma lor actualizată.